Snickare som erbjuder det absolut bästa

Om du är ute efter en snickare som kan garantera ett resultat av hög kvalitet och som alltid levererar i tid, då är vi firman för dig. Vi har arbetat som snickare under många år och vi är stolta över vad vi har åstadkommit under de senaste åren. Att bygga är vår passion och vi älskar att dela denna tillsammans med våra kunder. Som snickare är vi mest stolta över att kunna erbjuda ett bra pris för våra tjänster. Vi är även stolta över det faktum att många av våra kunder är återkommande kunder och att våra kunder ofta är rekommenderade till oss. Vill du ha mer information om oss som snickare? Ring då för att veta mer så vi kan komma igång med att hjälpa dig. 

Kundfokus och alltid hög kvalitet

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom bygg då vi är ett företag med anställda som har bred kompetens. Det betyder att när du anställer vår firma kan vi ta oss an hela projektet och det finns inget behov av att anställa en annan firma. Vi arbetar även tillsammans med många underleverantörer, och kan alltid lova en hög kvalitet på både tjänster och material. När vi arbetar i ditt hem finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor, eller om du vill ändra på något. Vi lyssnar på dig och alla våra snickare är lyhörda för dina önskemål. Kom ihåg, inga drömmar är för stora. 

Ring våra snickare för att veta mer 

För mer information om vårt företag och för tidigare omdömen från kunder är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer då tillsammans att diskutera ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vid behov åker vi ut och gör en inspektion för att få en tydlig bild av ditt projekt. Du kommer sedan att få en kostnadsfri offert för vad projektet kommer att kosta, inklusive material- och arbetskostnader. Är du en privatperson är ROT-avdraget redan avdraget. Det är ett skatteavdrag på 30 % av arbetskostnaden på upp till 50 000 kr per år och vuxen person i hushållet.