Om oss på Mr Lamke

Hej och välkommen till oss på Mr Lamke. Vi är en professionell firma som har arbetat inom branschen under många år och som alltid sätter våra kunder först. Vi gör detta genom att lyssna på våra kunder. Vi klarar allt inom snickeri och erbjuder därför en komplett lösning med totalentreprenad. Det finns inget projekt som vi inte är redo för att hantera. Oavsett om du är en privatperson, ett företag eller en bostadsrättsförening så kan vi hjälpa dig med ditt projekt. Ring oss gärna för en kostnadsfri offert så kan vi hjälpa dig vidare. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt vänliga team. 

Vad som gör oss annorlunda

Vi på Mr Lamke vågar säga att vi är en firma som erbjuder det där lilla extra. Vi erbjuder prisvärda tjänster med en garanterad kvalitet, men det är våra medarbetare som gör den stora skillnaden. Alla våra medarbetare bemöter dig med ett leende på läpparna och lyssnar alltid på vad ditt behov av våra tjänster är. 

Utbildade medarbetare med erfarenhet 

Alla våra medarbetare har självklart den rätta utbildningen för att arbeta i våra kunders hem. Snickare hos oss på Mr Lamke har en bred kunskap inom industrin vilket betyder att vi kan hjälpa dig med alla sorters projekt. Det spelar ingen roll om det handlar om ett nybygge, en ombyggnad eller en renovering – vi är firman för dig. Välj oss för ett professionellt resultat varje gång, och självklart erbjuder vi en försäkring på vårt arbete.